O nama

Pozdrav!
Moje ime je Ana i mama sam 4-ero predivne djece. Oni su moja inspiracija, a suprug potpora u ostvarivanju mojih ideja. Jedna od njih je i TheMIUbook. A kako je priča krenula…
Kroz igru s djecom tražila sam igračku koja bi bila zabavna i edukativna, igračku koja bi im bila zanimljiva duže vrijeme, malih dimenzija, a jednostavna za ponijeti na putovanja, izlete i druženja. Tako se rodila ideja o TheMIUbooku.
Iskustvu i znanju koje sam stekla kao roditelj, pridodala sam savjete stručnjaka (psihologa, logopeda, odgajatelja…), dodala prstohvat kreativnosti, malo čarolije, te kao i svakom uspješnom receptu puno, puno ljubavi… A rezultat je: TheMIUbook – edukativno-kreativna knjiga.
TheMIUbook jednako veseli djecu i odrasle. Mali kreativci, istraživači i maštalice kroz igru s TheMIUbook-om upoznat će sebe i svijet koji ih okružuje, a odrasli će biti sretni jer im djeca napreduju u vještinama i znanjima.   Odaberite svoj TheMIUbook paket i razveselite dijete, jer igra i učenje nikad nije bilo zabavnije!
 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *